Blog

15 mrt / Voor wie het gemist heeft – de Pelgrimscode

De tocht van De Pelgrimscode 2013 begint in de huidige hoofdstad van Ethiopië: Addis Abeba. Tien bekende Nederlanders, te weten Bert Kuizenga, Kim Feenstra, Wim Kieft, Pernille La Lau, Sjoerd Pleijsier, Marian Mudder, Leo Alkemade, Aukje van Ginniken, Christijan Albers en Monique Samuel, arriveren in een echte Afrikaanse metropool en vallen van de ene verbazing in de andere. Maar ze krijgen niet echt de tijd om bij te komen van de reis en al hun indrukken.

Al snel moeten ze aan de bak en voert de strijd hen kriskras door de stad die krioelt van de mensen, aftandse voertuigen en dieren. Wie houdt zich staande in deze eerste culture clash die de pelgrims lichamelijk en geestelijk stevig op de proef stelt. En wie valt er als eerste af en moet meteen naar huis?

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

5 Comments
 • Gelland Vrolijk

  Oh wat jammer Monique!!! Had je graag nog wat langer willen volgen tijdens de Pelgrimcode!

  Beantwoorden
 • anita

  Monique, wat was je teleurstelling zichtbaar! En begrijpelijk! Mooie uitzending! En sterkte nu alles weer wordt opgerakeld 🙁

  Beantwoorden
 • marlous

  Ik kan niet begrijpen dat juist de persoon die het meeste weet van de bijbel en ook nog eens de taal spreekt niet gered hebben, stom stom. Echt jammer dat je er nu al uit ligt monique, had je ook zeker langer willen volgen in de pelgrimscode.

  marlous

  Beantwoorden
 • Ed

  jammer dat je maar zo kort aan dit programma een bijdrage mocht leveren 🙁

  Beantwoorden
 • jack

  Christijan Albers had een beetje last van voc-mentaliteit zullen we maar zeggen. Maar eigenlijk lokt het programma dat een beetje uit dat je de mensen afsnauwd…want we hebben haast. Of ben ik nou te cynisch??
  Dat rennen op het laats was ook al niet zo’n christelijke opdracht…had dan zelf gaan rennen. Maar
  gelukkig deed Monique dat dan ook. Plus dat kiezen door de tegenstander wie er doormag..ook al zo doortrapt, want dan kiezen ze de slechtste.Dus ben eignlijk wel blij dat je er uit ligt… hoef ik er net meer na te kijken. 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie