Blog

20 jan / Stem op de vrouw in de media 2013

Wie krijgt de Vrouw in de Media Award 2013? Op basis van onderzoek naar de aanwezigheid van deskundige vrouwen in de media zijn tien vrouwen genomineerd waarop vanaf nu gestemd kan worden. Ik ben genomineerd, maar: het publiek bepaalt. Dus breng alstublieft uw stem uit via vrouwindemedia.nl

Het zijn in 2013 in alfabetische volgorde: Mirjam de Blécourt, Jet Bussemaker, Tineke Ceelen, Marlene Dumas, Louise Fresco, Laura van Geest, Beatrice de Graaf, Anky van Grunsven, Annemarie Jorritsma, Margriet van der Linden, Pauline Meurs, Linda de Mol, Faiza Oulahsen, Monique Samuel, Edith Schippers, Herna Verhagen, Marianne Vos, Merel van Vroonhoven, Wilna Wind, Liesbeth Zegveld. Zij werden het meest genoemd. Uit deze namen is een selectie van de 10 meest prominente vrouwen in de media tot stand gekomen, waarop u nu kunt stemmen.

Gegevens voor de totstandkoming van de nominaties zijn gebaseerd op het onderzoek ‘naar de zichtbaarheid van vrouwen in de Nederlandse media van 2013′ op verzoek van de initiatiefnemers petra stienen en tineke ceelen customuitgevoerd door de Nederlandse Nieuwsmonitor. In het onderzoek zijn alle landelijke dagbladen en een aantal informatieve tv-programma’s van de publieke omroep meegenomen. Gekeken is naar de media-aandacht voor deskundige vrouwen in tien categorieën.

De Vrouw in de Media Award wordt voor de vijfde keer uitgereikt. Prijswinnaars zijn: Neelie Kroes (2009), Femke Halsema (2010), Petra Stienen (2011) en Tineke Ceelen (2012).
De prijs – een initiatief van mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau ZijSpreekt – is voor de vrouw die zich in 2013 volgens het publiek het beste heeft geprofileerd in het nieuws.
Nieuwsmonitor

5 Comments
 • Jeroen van Dillen

  Oke, gestemd. Succes!

  Beantwoorden
 • Tineke Rutgers

  Ook gestemd.
  Je vernieuwde blog ziet er prima uit.

  Tineke Rutgers

  Beantwoorden
 • Thomas

  Gestemd ,ga door met je site en werk en suk6

  Beantwoorden
 • Erika Schuuring

  Ik heb gestemd.. Veel plezier met alles

  Beantwoorden
 • Erna

  mijn stem heb je Monique! alleen niet via vrouwindemedia.nl. (dit was niet meer mogelijk). mocht je winnen heb je een mooi kunstwerk erbij..mocht het niet zo zijn, je bent zelf een kunstwerk! fijn dat je dat met heel Nederland via de media wilt delen! grtz Erna

  Beantwoorden

Geef een reactie