Blog

3 Comments
 • marjanne

  Goeie uitzending. Vraag me bij het kijken af hoe je nu zelf terugkijkt op de Egyptische revolutie van vorig jaar. Misschien dat je daar eens een blog aan wil wijden? Ik heb er zelf veel vraagtekens bij, zoals nu ook in Syrie. Het is een ding om slecht leiderschap aan de kaak te willen stellen,maar een heel ander ding om een land over te geven in de handen van.. Verder vraag ik me af of je de organisatie ‘Sabeel’ kent. Behartigt de belangen/positie van christen-palestijnen in israel. Zo niet,wil ik je deze (bevrijdingstheologische)beweging van harte aanraden! Groet.

  Beantwoorden
 • Jan Hamer

  Volgens mij heeft het meer zin om pogingen in het werk te stellen in die landen waar de christenen het zwaar te verduren hebben vrijheid van godsdienst te krijgen dan te bidden. Bidden heeft nog nooit tot enig resultaat geleid.

  Beantwoorden
 • Jo

  @Jan Hamer
  Het ene doen en het andere niet laten! Beide zetten energiestromen in gang. Maar het blijft een kwestie van geloof.

  Beantwoorden

Geef een reactie