Blog

02 okt / Nieuw boek release: Uitgesproken

Uitgesproken! is een spraakmakende bundel met columns, poëtische reflecties, korte verhalen en gedachten, die een diep verlangen naar bezinning en rust verwoorden. Veertig teksten die motiveren, verwonderen, prikkelen en wakker schudden, geïnspireerd op het leven van de straat – soms hard, maar eerlijk – over alles wat mis en vervormd is en vooral zo vaak verzwegen wordt. Tegelijk verwordt deze bundel ook alles wat het leven zo waardevol maakt, de schoonheid der dingen, hoop ArkMedia_Uitgesproken_Coveren inspiratie, drijfveren en ambitie. Daarmee vertolkt Monique Samuel een scherp maar sprankelend geluid, van de nieuwe generatie.

6 oktober in de boekwinkel – heb hem direct in huis, reserveer nu op bol.com

In samenwerking met de Nieuwe Boekhandel en een aantal van de meest waanzinnige opkomende jonge talenten van Nederland lanceer ik mijn eigen “we have a dream”-feest met spoken word, muziek, rap, een vleugje theater, drankjes en hapjes en heel veel boeken!

Ter gelegenheid van de lancering van mijn nieuwe spoken word bundel “UItgesproken: veertig teksten waar je stil van wordt (lees dit niet voor het slapengaan!)” wil ik dwars tegen deze oorlogszuchtige haatdragende tijdsgeest in mijn dromen met je delen en de opkomende gezichten van mijn generatie hun dromen daar aan laten toevoegen.

Neem je vrienden, collega’s of partner mee op deze wel heel bijzondere inspirerende koopavond 🙂

Met o.a. Meral Polat Karima El Fillali Zanillya Farrell Eva Skeete Mc Leed en nu ook Annika Boxhoorn en Thomas de Bres

De feestelijke lancering vindt plaats op donderdag 9 oktober van 18.00-20.30
de Nieuwe Boekhandel (Bos en Lommerweg 227) Amsterdam.

Bekijk de Facebookevenemnentenpagina: https://www.facebook.com/events/721830911227466/?ref_dashboard_filter=hosting

VOOR IEDEREEN DIE EVEN STIL WIL ZIJN, OF JUIST NIET LANGER WIL ZWIJGEN

Geef een reactie