Blog

12 aug / Lancering the school of ideas

Vandaag lanceer ik op youtube een nieuw kanaal, the school of ideas, waarop ik in korte items prangende vragen stel (en beantwoord) over kwesties gerelateerd aan religie, politiek, maatschappelijke vraagstukken en persoonlijke groei en ontwikkeling. De opmaak is strak en simpel, met weinig decor of ruis omdat in deze filmpjes alles draait om de kracht van redenatie en scherpe reflecties en ideeën. Geen sturende vragen van een redactie, geen urenlange voorgesprekken of gelikte mediatrainers die er nog even overheen gaan. Ik sta gewoon in mijn woonkamer recht voor de camera en praten maar. Hoe dat er uit ziet?
Bekijk onderstaande trailer en de eerste filmpjes van de afspeellijst op youtube of mijn Engelstalige website www.moniquesamuel.com

2 Comments
  • Rinus van der Molen

    Ik ben heel benieuwd Monique. Jammer dat je alles in het Engels doet maar hier kom ik wel uit. Lieve groet, Rinus van der Molen (1937)

    Beantwoorden
  • Ruud Bakker

    Veel succes met dit goede idee Monique! Ik verwacht dat je snel een internationaal ‘publiek’ zult trekken. Ruud Bakker

    Beantwoorden

Geef een reactie