Blog

16 nov / Lachen om tweet tweet

Het heeft lang geduurd, maar deze zomer ben ook ik overgestapt op twitter en zowaar, het is echt leuk! Nu twitter ik dagelijks onzinnige berichtjes en kwaadaardig commentaar, al vergeet ik natuurlijk niet de knipoog.

Voor de absolute digi-leken – ze zijn er nog steeds! – kunst is om in berichtjes van maximaal 140 tekens leuk, scherp en grappig te zijn. Niet iedereen kan dat, sommigen wel – de meesten niet. Bij deze een greep van de leukste tweets van de afgelopen weken. Voor mijn eigen tweets (immer grappig :-)) zul je me echter moeten volgen (google mctsamuel on twitter en je vindt me zo), want om nou een selectie van m’n eigen beste tweets te maken… Nee, dat is toch niet m’n ding.

Over de politiek (altijd een bron van verhit getwitter – al ligt dat misschien ook aan het type mensen die ik volg).

JaapJansen
Lucassen 1; vers 12 – Oh nee, da’s een ander boek

hiram_nl
Zeg #Wilders, beschouw je nu ook alle moslims die niet veroordeeld zijn door een rechter weer als onschuldig? #PVV#tkdebat

Nederland zal echt niet Nederlandser worden als Nederlandse cultuur duurder wordt! Dus: www.zegneetegendebtw.nl Lang Leve de Beschaving!
michielveenstra
Ik hoop wel dat die Lucassen bij de Glazen Huis brievenbus wegblijft. Heb liever dat er alleen geld binnenstroomt

freekjonge
vroeger zou je zeggen korfbal doet te weinig aan integratie. tegenwoordig zeg je: korfbal heeft niets te vrezen van de islamisering.

Nog een goede van onze lieve Freek:

freekjonge
rechtse hobbies: vrijheid van meningsuiting

In de trant scherp maar eerlijk:

milieudefensie
Humor: Shell betwijfelt of de sustainability index “onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid wel goed volgt”

fritswester
Emiel Roemer maakt zich geen zorgen over gebrek aan vrouwen in het kabinet maar over het feit dat er zoveel mannen in willen zitten 😉

Scherpe observeringen over de dagelijkse dingetjes…

LizUnaKim
It’s a socioeconomic problem when my starbucks drink costs more than a potential dinner…

Locuta
Twee Amerikaanse toeristen die het snappen: ‘So.. money is earned in 010, in 070 they decide what to spend it on and it’s wasted in 020?’

SintNicolaas
Excuus trouwens. Ik was er werkelijk van overtuigd dat Black Berry’s zwarte bessen waren. Als er een pot jam in uw schoen zit weet u waarom.

By Mounir Samuel in Overig Tags > , ,
1 Comment

Geef een reactie