Blog

27 jan / Egypte in Pauw en Witteman

Toen ik gisterenochtend wakker werd had ik het nooit kunnen vermoeden, maar ik werd aan het eind van de middag toch echt uigenodigd om aan te schuiven bij Pauw en Witteman. Het werd een razendsnel optreden (niet in het minst vanwege m’n snelle spraak ;-)) maar leuk was het wel. Bedankt voor alle leuke, warme en enthousiaste reacties. Voor wie de uitzending gemist heeft, u vindt hem hier

Bekijk hier ook mijn gastenblog op de website van Pauw en Witteman

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

2 Comments
  • Salma Hassouna

    Hoi Monique, dankje voor de beelden uit Egypte. Ik probeer via internet het nieuws van de protesten te volgen, ik spreek echter geen arabisch dus ik ben erg blij met jouw vertalingen. Zijn er ook beelden van de 120 duizend betogers die het volkslied zingen op het Tahrirplein? Het lijkt me geweldig om te zien. Net als jij ben ik half Egyptisch en bekent met Midan Tahrir. Ook ik heb gemixte gevoelens, komt het wel goed? Insjallah.
    Groetjes Salma

    Beantwoorden

Geef een reactie