Blog

3 Comments
 • Peter

  Ik heb je boek al besteld bij de boekhandel !

  Beantwoorden
 • roelof greveling

  Beste Monique, door de informatie die ik van jou krijg, krijg ik meer inzicht in de situatie in de Noord-Afrikaanse landen. Ik noem ze gemakshalve naar even zo. Ik sta , in negatieve zin, versteld van de sociaal-maatschappelijke situatie in die landen.
  Ik ben blij dat jij dit kenbaar maakt in de westerse landen.
  Ik hoop, als is het naar evelutionair, dat in positieve zin een andere maatschappij tot gevolg heeft.

  mvg, roelof greveling

  Beantwoorden
 • Basema Salman

  Marhaba Monique,

  Het was ontzettend leuk om je te ontmoeten bij je boek presentatie/party, en je family te ontmoeten. Wat een lieve warme vader heb jij zeg. Dank je wel voor het gesigneerde boek, ik ben al begonnen met lezen, ik ben bijna in mijn gestolen-land beland, dank je wel;-) hou je ziel scherp en laat je niet gek maken…
  Hartelijk groet,
  Basema Salman

  Beantwoorden

Geef een reactie