Blog

04 feb / Audio over God, Egypte, Syrië en radicale moslimjongeren

Vorige week maakte ik een kleine tournee door België, wat een aantal mooie en boeiende ontmoetingen en gesprekken opleverde.

Voor het Vlaams-Nederlandse kennisinstituut de Buren hield ik een vurig pleidooi voor de terugkeer van religie in Europa en mijne igen persoonlijke geloof. Beluister HIER de mijn standpunt over God terug (podcast is ook te downloaden)

En voor de VRT mocht ik een uur lang aanschuiven om te praten over de recente ontwikkelingen in Egypte, de vreselijke oorlog in Syrië en de radicalisering van moslimjongeren in België en Nederland. Radio zoals het hier in Nederland nog nauwelijks bestaat. Luister HIER.

En dan tenslotte gewoon HIER in Nederland op Radio 1, als nieuwe commentator voor het programma Dit is de Dag. Een uur lang pittige radio over werkloosheid, de komst van een nieuwe staatssecretaris, piepkleine hondjes en de tour van Bruce Springsteen in Zuid-Afrika. Met als mijn eigen stelling: ons kabinet jaagt talent naar het buitenland.

1 Comment
  • Albertina

    Wauw! Ik heb lang niet meer iemand iets zinnigs horen zeggen over Gods bestaan & het onderwerp komt toch al mijn hele leven regelmatig langs. Je bent voor mij echt een heldin! Ik hoop dat je nog velen mag inspireren en in beweging mag brengen voor die wonderlijk mooie wereld zoals ooit gecreëerd!

    Beantwoorden

Geef een reactie